Loop jij ook aan tegen knelpunten en witte vlekken in de zorg? Zou je hier samen met je buurtgenoten of vanuit een bewonersorganisatie een oplossing voor willen bieden? Kom 23 Maart naar de Masterclass Zorgverslimming die LSA in Utrecht organiseert!

Zorgverslimming is ontstaan in de Utrechtse wijken Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern. Het is een breed platform van cliënten, bewoners in de wijk, zorginstellingen en ondernemers. Het doel van Zorgverslimming is om zorg en welzijn mensgerichter, toekomstbestendiger, efficiënter, leuker en dus slimmer maken, door gebruik te maken van betrokken burgerkracht en ervaringsdeskundigheid. Het idee is: met elkaar weet je meer en samen kun je elkaar helpen.

In Leidsche Rijn heeft het platform inmiddels een schat aan ervaring opgedaan en nu willen ze deze graag doorgeven aan andere ambitieuze wijken en initiatieven. Tijdens deze Masterclass Zorgverslimming laat initiatiefnemer Marco Redeman zien wat de kracht is van het brede netwerk. Hoe organiseer je het? En welke rol kan je hebben als bewonersorganisatie om hier onderdeel van te zijn of om dit netwerk juist aan te jagen?

Meer informatie en inschrijven >>

Share Button
23 maart: Masterclass Zorgverslimming