1 november 2018

Op donderdag 1 november  organiseert het Utrecht-West Café  een bijeenkomst over Samen werken aan leefbaarheid in Dorpshuis De Vaart, Jacob Barneveldstraat 24, 3461 GA Linschoten. U kunt zich aanmelden via info@utrecht-west.com.

Samen werken aan leefbaarheid

Heeft u hart voor uw omgeving en wilt u een leefbaar en levendig platteland van Utrecht? Heeft u een idee waarmee u de leefbaarheid in uw dorp of kern kunt verbeteren, of wilt u anderen met een goed idee vooruit helpen? Kom dan donderdagavond 1 november naar het Utrecht-West Café in Linschoten voor inspiratie, leuke contacten en saamhorigheid.

Wat kunt u zoal verwachten? U kunt een interactieve workshop volgen over het mobiliseren en binden van vrijwilligers; een belangrijke voorwaarde voor het slagen van een mooi initiatief. Er zijn ook initiatiefnemers die hun idee pitchen en die graag met u de dilemma’s en uitdagingen bespreken waar zij mee te maken hebben. Misschien kunt u ze verder helpen of doet u nuttige tips en ideeën op. En ongetwijfeld legt u tijdens de netwerkborrel nuttige contacten die uw initiatief vooruit brengen. Samen brengen we zo goede ideeën tot bloei.

Programma

Inloop vanaf 19:45 uur.

Het programma begint om 20:00 uur.

  • Welkom door Jaap Verkroost (voorzitter van de Gebiedscommissie Utrecht-West) en  Laurens de Graaf (voorzitter van LEADER Weidse Veenweiden)
  • Korte toelichting op subsidieregeling Leefbaarheid Kleine Kernen en LEADER
  • Workshop ‘Mobiliseren en binden van vrijwilligers’, door Joke Meindersma van Movisie.
  • Pitches van diverse initiatiefnemers waarin zij hun vragen aan u voorleggen
  • Meedenksessies met de vragen van de pitchers

Rond 21:45 uur wordt afgesloten met een borrel.

Utrecht-West Café

Het Utrecht-West Café wordt georganiseerd door de Gebiedscommissie Utrecht-West en de LEADER Aanjaaggroep Weidse Veenweiden. Beide organisaties werken aan de versterking en verduurzaming van het platteland van Utrecht-West. De Gebiedscommissie Utrecht-West doet dat in opdracht van de provincie Utrecht. Kijk voor meer informatie op www.utrecht-west.com en www.leaderweidseveenweiden.nl.

Share Button
Samen werken aan leefbaarheid