17 mei 2018

Omzien naar elkaar is samen met NederLand Zorgt Voor Elkaar en andere inwoners- en burgercollectieven initiatiefnemer van de 1e NATIONALE DIALOOG Gemeenschapskracht. Op deze bijeenkomst biedt Nederland Zorgt voor Elkaar de uitkomsten van de Landelijke Verkennerstocht aan aan minister Hugo de Jonge. Met bijdragen van prof. dr. Tine de Moor (UU), VNG-directeur Jantine Kriens en Buurtzorg-ondernemer Jos de Blok. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

De aftrap  van de Nationale Dialoog Gemeenschapskracht vindt plaats op donderdagmiddag 17 mei van 14:30-18:30 uur in Stadion Galgenwaard te Utrecht.

Een groeiende groep actieve bewoners/burgers geeft in steeds meer gemeenten, wijken en buurten vorm aan de beweging van onderop naar meer gemeenschapskracht. De kanteling naar meer eigenaarschap van gemeenschappen vraagt andere verbindingen tussen systeempartijen en bewoners. In de Nationale dialoog Gemeenschapskracht gaan we in gesprek tussen mensen uit het systeem en bewoners en burgers die meer en minder actief (kunnen) zijn. Voor iedereen die mee wil praten, denken en werken aan de omslag die nodig is voor een krachtige, gezonde en fijne samenleving.

Meer weten? Bekijk de website van de Nationale dialoog gemeenschapskracht en meld je aan.

 

Share Button
Nationale Dialoog Gemeenschapskracht
Getagd op: