Rabobank Coöperatief Fonds voor lokale verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven 17 april 2020, Rabobank Utrecht en omstreken
Rabobank Utrecht en omstreken lanceert samen met haar lokale ledenraad een Rabobank Coöperatief Fonds voor lokale verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven. Rabobank is als coöperatieve bank al sinds jaar en dag nauw betrokken bij lokale organisaties en ook voor hen zijn we er nu in deze voor iedereen lastige periode als gevolg van de coronacrisis.

Voor wie is het?
Het fonds is bedoeld voor lokale verenigingen of stichtingen waarvan de evenementen zijn afgelast en die nu cruciale opbrengsten missen, maar ook bijvoorbeeld het steunen van vrijwilligers bij voedselbanken.

Hoe werkt het?
Vanaf maandag 6 april kunnen lokale verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven een aanvraag doen bij Rabobank Utrecht en omstreken. Dit geldt alleen voor lokale initiatieven én er zijn criteria van toepassing. 
Er geldt een maximum bedrag van € 2.500,- per aanvraag. In de regio Midden Nederland hebben we een budget van € 400.000,- gereserveerd. 

Bent u benieuwd of uw initiatief ook in aanmerking komt?
Klik dan op de link voor de voorwaarden en het aanvraagformulier. U kunt uw aanvraag indienen tót 3 mei 2020.
Ga hier naar de site.
Met vriendelijke groet,

Rients Schuddebeurs
Directievoorzitter Rabobank Utrecht en omstreken
Share Button
Fonds voor verenigingen of stichtingen die nu cruciale opbrengsten missen.