Grote brand verwoest voedsel- en kledingbank Woudenberg: ‘Honderden mensen hebben nu geen eten’

Dit weekend bereikte ons het verschrikkelijke nieuws dat het pand, van waaruit Stichting Burgerinitiatief Woudenberg ruim 350 mensen helpt, volledig is afgebrand.  Foto: Persbureau Heitink Er is dringend hulp nodig!  In het gebouw stond een vriescel met daarin een voedselvoorraad ter waarde van 20.000 euro. Die is helemaal verwoest. Ook kantoorspullen, 25 fietsen en laptops gingen verloren. Die laptops waren bedoeld voor kinderen in het voortgezet onderwijs. 
 
Wij hebben een online collectebus geopend om hulp te bieden. Er zijn mensen die met honger naar bed gaan en gezinnen met kinderen die geen speelgoed kunnen kopen en geen geld hebben voor kleding. Zij mogen niet de dupe worden van deze brand.
Wilt u helpen met een bijdrage? 
  Doneer
Spullen doneren? Wilt u helpen met het doneren van spullen? Dat kan! De stichting heeft een lijst opgegeven van spullen die zij hard nodig hebben: 
– Houdbare levensmiddelen
– Kleding
– Speelgoed voor kinderen
– Koelkasten
– Vriezers

Voor iedereen die spullen wil doneren is er vanaf vandaag een nieuwe tijdelijke locatie geopend: 
Parallelweg 18 in Woudenberg
Handjes nodig! Stichting Burgerinitiatief Woudenberg is ook dringend op zoek naar vrijwilligers die deze week willen helpen met het aannemen en sorteren van spullen. Via een privé bericht op de facebook pagina van de stichting kunt u zich aanmelden. Contactgegevens Stichting Burgerinitiatief Woudenberg:
E-mail: info@stbiw.nl
Telefoon: 06 47016035
Share Button
Getagd op: